• V Den české státnosti fungujeme stejně, jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím. 
8 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g čerstvých jahod
  • 2 střední banány (cca 160 g)
  • 170 g smetany ke šlehání

MŮŽE SE HODIT

  • Bílá čokoláda na ozdobu
  • Ovoce sušené mrazem

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Formy na nanuky
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Všechny ingredience dejte do mixéru a rozmixujte dohladka.
  • 2Směs přelijte do formiček a dejte do mrazáku alespoň na 4 hodiny.
  • 3Před podáváním nechte zmrzlinu ve formičce při pokojové teplotě povolit anebo formičku dejte na chvilinku pod proud vlažné vody – zmrzlina se od formičky uvolní a nanuk půjde lehce vytáhnout.
  • 4Pokud chcete nanuky ještě vylepšit, namočte je do rozehřáté bílé čokolády nebo je pouze pokapejte a ozdobte rozdrceným lyofilizovaným ovocem.
Kateřina Jašková

Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

200 g čerstvých jahod

Jahody bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

2 střední banány (cca 160 g)

Banán bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

170 g smetany ke šlehání

 

MŮŽE SE HODIT

Bílá čokoláda na ozdobu

 

Ovoce sušené mrazem

 

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

Formy na nanuky