8 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 3 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce medu
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžička soli
  • čerstvě mletý pepř
  • čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián nebo estragon)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
 

Postup

  • 1Hořčici smíchejte s medem, olivovým olejem, prolisovaným nebo nasekaným česnekem, citronovou šťávou, solí a čerstvě namletým pepřem. Přidejte hrst nasekaných bylinek (jeden druh nebo mix rozmarýnu, tymiánu a estragonu).
  • 2Do směsi naložte hovězí nebo vepřové maso a nechte ho do druhého dne marinovat.
  • 3Naložené maso pak grilujte, jak jste zvyklí.
Rohlík vaří

Na Rohlíku jsme si pro vás připravili oblíbené recepty. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

3 lžíce dijonské hořčice

Dijonská hořčice bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

2 lžíce medu

Med bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

3 lžíce extra panenského olivového oleje

 

4 stroužky česneku

 

1 lžíce citronové šťávy

 

1 lžička soli

 

čerstvě mletý pepř

 

čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián nebo estragon)