Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 6 plátků kváskového bílého toustu
  • 2 ks camembertu (2x 120 g)
  • 2 ks avokáda
  • 100 g jahod
  • Růžový pepř
  • Čerstvá bazalka
  • Olivový olej
  • Černý sezam
  • Citrónová šťáva z 1 ks
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Tousty zlehka potřeme, nebo zastříkneme olivovým olejem. Na pánvi opečeme dokřupava.
  • 2
    Na tousty poklademe na plátky nakrájený camembert a dáme rozpéct do trouby.
  • 3
    Poté vidličkou sýr rozprostřeme po celém toustu. Avokádo nakrájíme na plátky a ihned zakápneme citrónovou šťávou, aby nezhnědlo. Na toust poklademe avokádo a na plátky nakrájené jahody.
  • 4
    Osolíme, posypeme sezamem, lehce rozdrceným růžovým pepřem a sekanou bazalkou.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY