6 PORCÍ
Do hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 6 plátků kváskového bílého toustu
- 2 ks camembertu (2x 120 g)
- 2 ks avokáda
- 100 g jahod
- Růžový pepř
- Čerstvá bazalka
- Olivový olej
- Černý sezam
- Citrónová šťáva z 1 ks
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Tousty zlehka potřeme, nebo zastříkneme olivovým olejem. Na pánvi opečeme dokřupava.
- 2Na tousty poklademe na plátky nakrájený camembert a dáme rozpéct do trouby.
- 3Poté vidličkou sýr rozprostřeme po celém toustu. Avokádo nakrájíme na plátky a ihned zakápneme citrónovou šťávou, aby nezhnědlo. Na toust poklademe avokádo a na plátky nakrájené jahody.
- 4Osolíme, posypeme sezamem, lehce rozdrceným růžovým pepřem a sekanou bazalkou.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.