MASO!

MASO! Vepřová kýta plátky

cca 0,58 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY

Od českého farmáře

cca

 146,00 Kč 249,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vepřová kýta je sval z oblasti zadní nohy prasete. Maso je velmi libové s minimálním množstvím intermuskulárního tuku. Kýta jako taková se skládá z vrchního a spodního šálu.

Maso je již naplátkované a rovnou připravené na řízky. Plátky jsou řezány z vrchního šálu, který se díky své přirozené křehkosti ideálně hodí na přípravu řízků.

Balení obsahuje 4–5 plátků.

Více o vepřovém značky MASO!

Vepřové je vždy z vybraných vepřů s kontrolovanou zmasilostí a protučnělostí otcovské linie plemene Duroc. Všichni vepři pocházejí z farmy v Kostelecké Lhotce v podhůří Orlických hor. Prasata mají po celý život minimálně o 20 % více životního prostotu a také jim je zachován přirozený denní cyklus, kdy jim není uměle přisvětlováno a tím prodlužován den. Veškeré krmivo pro krmení prasat je regionálního charakteru. Základní složkou krmiva je syrovátka z nedaleké mlékárny, která prasatům velmi chutná a zároveň se pozitivně odráží v chutí masa.

Maso pro Rohlik.cz bourají a zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků tak, aby proto vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.

Použití

Doporučujeme na grilování a na pečení. Maso se perfektně hodí na dušené pokrmy, například ragú, rolády, a dokonce i na minutkové pokrmy jako jsou třeba řízky.

Tip! Připravte si provensálské vepřové maso s rýží podle následujícího receptu:

Maso nakrájejte na plátky, lehce je naklepejte, osolte a zprudka opečte na rozpáleném oleji. Pánev s masem zasypte provensálským kořením a zalijte celým obsahem konzervy s loupanými rajčaty. Směs znovu dle chuti dosolte a pocukrujte.

Nakonec přidejte plátky česneku, lehce podlijte a nechte dusit doměkka. Ke konci zjemněte smetanou ke šlehání, prohřejte do doby, než se směs nezredukuje a nezhoustne. Podávejte v kombinaci s rýží.

O výrobci

TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.  

Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřová kýta