Caprese

1 PORCE

SUROVINY

  • 200 g zralých rajčat
  • 1 Mozzarella di Bufala
  • 10 lístků bazalky
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

POSTUP

  • 1
    Rajčata nakrájíme na plátky.
  • 2
    Mozzarellu nakrájíme na plátky, nebo natrháme na kousky.
  • 3
    Na talíř střídavě pokládáme plátky rajčete a kousky mozzarelly. Přidáme nakrájené lístky bazalky.
  • 4
    Zakápneme olivovým olejem a dochutíme špetkou soli a pepře.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY