• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g bílé quinoy
  • 60 g oloupané červené cibule
  • 400 g rajčat
  • 250 g salátové okurky
  • 100 ml olivového oleje
  • 60 ml citronové šťávy
  • 2 oloupané stroužky česneku
  • 2 zralá avokáda
  • 1 lžíce červeného vinného octa
  • 4 lžíce nahrubo nakrájeného koriandru
  • 2 lžíce najemno nakrájené máty
  • 4 lžíce najemno nakrájené plocholisté petržele
  • pepř
  • sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Quinou důkladně propláchneme teplou vodou. 600 ml vody osolíme 1 lžičkou soli, přivedeme k varu a quinou do ní nasypeme. Přivedeme k varu, stáhneme oheň na minimum a vaříme 15 minut. Hotovou quinou vsypeme do mísy a necháme vychladnout.
  • 2Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Rajčata a okurky nakrájíme na kostky o hraně 2 cm. Avokáda rozkrojíme, odstraníme pecku, pomocí lžíce vyndáme dužninu a nakrájíme ji na kostky o hraně 2 cm.
  • 3V míse smícháme rajčata, okurky a červenou cibuli. Přidáme olivový olej, citronovou šťávu a vinný ocet a promícháme. Přidáme avokádo, česnek, bylinky a vychladlou quinou. Promícháme a dle chuti osolíme a opepříme.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

250 g bílé quinoy

Quinoa bílá bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

60 g oloupané červené cibule

Červená cibule bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

400 g rajčat

 

250 g salátové okurky

 

100 ml olivového oleje

 

60 ml citronové šťávy

 

2 oloupané stroužky česneku

 

2 zralá avokáda

 

1 lžíce červeného vinného octa

 

4 lžíce nahrubo nakrájeného koriandru

 

2 lžíce najemno nakrájené máty

 

4 lžíce najemno nakrájené plocholisté petržele

 

pepř

 

sůl