Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA HOTDOG
- 2 rohlíky na hotdog
- 4 plátky anglické slaniny
- 4 plátky sýra cheddar
- Domácí majonéza
- 3-4 nakládané papričky jalapenos
- Jarní cibulka
- Maso Klouda párky s cheddarem a jalapenos
SUROVINY NA KŘUPAVÉ ZELÍ
- 100 g kysaného zelí
- 50 g mouky
- 90 ml ledové vody
- 1 lžička uzené mleté papriky
- Sůl
- Pepř
- Olej na smažení
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP NA KŘUPAVÉ ZELÍ
- 1Do misky dejte všechny suroviny kromě zelí. Dobře promíchejte aby se vytvořilo hladké těstíčko bez hrudek.
- 2Zelí vyždímejte, dejte do misky s těstíčkem a promíchejte.
- 3Olej zahřejte na teplotu kolem 170-180 °C a zelí vysmažte dokřupava. Do oleje ho vkládejte postupně po malých rovnoměrných kapičkách aby se během smažení neslepilo dohromady. Po vysmažení zelí nechte okapat na papírové utěrce.
POSTUP NA HOTDOG
- 1Na párcích udělejte po celé délce malé zářezy, ale dejte pozor abyste je neprořezali úplně. Párky by měly zůstat vcelku.
- 2Na rozehřáté pánvi opečte slaninu a párky (nařezanou stranou dolů). Bude stačit jen pár minut. Jakmile začne slanina chytat zlatavou barvu a párky budou lehce opečené, tak můžete z pánve vyndat.
- 3Z rohlíků odřežte vršky. Ty můžete využít na strouhanku, nebo v jiném receptu. Vnitřky rohlíků prstami zatlačte, abyste vytvořili prostor na párek.
- 4Rohlíky vystelte plátky sýra a dejte na 1 minutu zapéct do trouby rozpálené na 200 °C.
- 5Poté je z trouby vytáhněte, dovnitř dejte kouky smaženého zelí, slaninu a párek. Přidejte kousky zelí i navrch. Poté pocákejte majonézou a ozdobte nasekanými jalapenos a jarní cibulkou.

Pavel Berky
Pavel Berky, finalista soutěže MasterChef Česko je vášnivý kuchař a návrhář. Jeho kulinářský styl je inovativní, spojuje tradiční recepty s moderním přístupem, a využívá kvalitní lokální suroviny. A spoustu jeho receptů nyní najdete i na Rohlík Chef!