Milí zákazníci, poptávka po naší službě se díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více lidí, kteří nás teď potřebují, omezujeme maximální počet položek v nákupu na 45. Dál děláme vše pro to, abychom ještě více navýšili naši kapacitu. Všechny vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

SUROVINY

  • 1 vejce uvařené natvrdo
  • 170 g tofu
  • 60 g nakládaných okurek
  • 60 g majonézy
  • 30 g jarní cibulky
  • 20 g dijonské hořčice
  • 20 g kaparů
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce nahrubo nakrájené bazalky
  • 1 lžíce nahrubo nakrájené plocholisté petržele
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička najemno nakrájeného koriandru
  • šťáva z ½ citronu
  • špetka pepře
  • špetka soli

POSTUP

  • 1
    Kapary nasekáme nahrubo, okurky, jarní cibulku a vejce nakrájíme najemno.
  • 2
    Česnek podélně rozkrojíme, vyjmeme z něho středový klíček a ten vyhodíme. Česnek nakrájíme najemno.
  • 3
    šechny suroviny kromě tofu smícháme v misce dohromady.
  • 4
    Tofu rozdrobíme nebo rozmačkáme vidličkou a vmícháme ho do salátu. Dle potřeby dosolíme.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef