
Naše maso
Naše maso Hovězí špek
cca 250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vynikající hovězí špek prémiové kvality.
Hovězí špek je vyrobený z hovězího loje čestru. Je lehce zauzený a má jemnou máslovou chuť.
Použití
Použijte ho třeba na prošpikování hovězího masa na pečení.
Připravte si chutnou svačinu ve formě sázených vajec na špeku podle následujícího receptu, který doporučuje Rohlik.cz:
Plátky špeku vyskládáme do suché teflonové pánve a z obou stran opečeme dokřupava. Vajíčka rozklepneme a opatrně "vyklopíme" na opečený špek. Ztlumíme plamen a necháme zrazit bílek. Žloutek musí zůstat neporušený a tekutý. Osolíme dle chuti a podáváme s čerstvým pečivem. Můžeme posypat bylinkami.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí lůj |
Dusitanová nakládací sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 3204 kJ/765 kCal |
Tuky | 79 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 30 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 4 g |
Sůl | 2.5 g |
Vláknina | g |