Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 lžíce kečupu
- 1 lžíce rajčatového protlaku
- 1⁄2 lžičky sušené bazalky
- 1⁄2 lžičky sušeného oregana
- 2 světlé pšeničné housky
- 100 g vepřové šunky
- 70 g najemno nastrouhaného eidamu
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Papír na pečení
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Začněte předehřívat troubu na 200–210 °C a připravte si menší plech, který vyložte pečicím papírem.
- 2Housky rozkrojte na půl a na každou polovinu rovnoměrně naneste směs z rajčatového protlaku. Na vrstvu této směsi vždy položte 2 plátky šunky a ty zasypte nastrouhaným eidamem. Takto připravené mini pizzy dejte na vyložený plech.
- 3Plech vložte do předehřáté trouby a mini pizzy pečte 6–7 minut při 200–210 °C.
- 4Po upečení plech vyjměte a mini pizzy podávejte.

30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.