Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 velké jablko libovolného druhu (cca 240 g)
- 30 g vlašských ořechů
- 100 g ovesných vloček jemných
- 200 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
- 100 ml polotučného mléka
- 30 g rozinek
- 2 lžičky mleté skořice
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Jablko i se slupkou nastrouhejte najemno a vlašské ořechy nasekejte nahrubo.
- 2Vezměte si větší mísu, dejte do ní nastrouhané jablko, nasekané ořechy a všechny ostatní ingredience, promíchejte a dejte odležet do lednice přes noc.
- 3Po odležení kaši rozdělte na jednotlivé porce a podávejte. Případně ji můžete skladovat v lednici, kde vydrží 2–3 dny.

30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.