Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 velké jablko libovolného druhu (cca 240 g)
  • 30 g vlašských ořechů
  • 100 g ovesných vloček jemných
  • 200 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
  • 100 ml polotučného mléka
  • 30 g rozinek
  • 2 lžičky mleté skořice

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Jablko i se slupkou nastrouhejte najemno a vlašské ořechy nasekejte nahrubo.
  • 2
    Vezměte si větší mísu, dejte do ní nastrouhané jablko, nasekané ořechy a všechny ostatní ingredience, promíchejte a dejte odležet do lednice přes noc.
  • 3
    Po odležení kaši rozdělte na jednotlivé porce a podávejte. Případně ji můžete skladovat v lednici, kde vydrží 2–3 dny.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY