• V Den české státnosti fungujeme stejně, jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím. 
1 KUS

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 50 g hladké pohankové mouky
  • 200 g vlašských ořechů
  • 200 g moučkového cukru
  • 50 g kakaa
  • 40 g vanilkového cukru
  • 3 vejce
  • máslo na vymazání formy
  • hrubá mouka na vysypání formy

SNOUBENÍ POKRMU S KÁVOU

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte společně s kvalitní kávou.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu rozehřejeme na 180 °C. Formu vymažeme máslem a vysypeme moukou.
  • 2Ořechy nakrájíme najemno. Vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. V míse smícháme žloutky a zbylé suroviny do sypké směsi. Následně do ní opatrně vmícháme sníh.
  • 3Vzniklé těsto nalijeme do připravené formy, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme 20 minut.
  • 4Hotovou buchtu necháme 5 minut zchladnout ve formě, poté ji vyklopíme na mřížku a necháme zcela vychladnout.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

50 g hladké pohankové mouky

Hladká pohanková mouka bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

200 g vlašských ořechů

Vlašské ořechy bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

200 g moučkového cukru

 

50 g kakaa

 

40 g vanilkového cukru

 

3 vejce

 

máslo na vymazání formy

 

hrubá mouka na vysypání formy

 

SNOUBENÍ POKRMU S KÁVOU

Tento pokrm si nejlépe vychutnáte společně s kvalitní kávou.