Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

Buy all ingredients right below the recipe

Ingredients for dressing

  • 50 g medu
  • 10 ml balzamikového octa
  • 15 g extra panenského olivového oleje

Ingredients for salad

  • 40 g čedaru
  • 30 g plátků uzeného eidamu
  • 50 g sušených rajčat
  • 50 g mixu zelených salátů – lollo rosso, lollo biondo, salát dubový, little gem, rukola
  • 1 lžíce olivového oleje
  • špetka soli
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • 150 g konzervovaných červených fazolí
  • 1 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • 50 g konzervované kukuřice
  • 1 lžička nastrouhaného čerstvého zázvoru

PAIRING DISHES WITH WINE

  • Síla salátu nejlépe vynikne v kombinaci se svěžími, lehkými víny. Volte bílá či šumivá a se šťavnatou kyselinou.

Instructions for dressing

  • 1
    Všechny suroviny vyšleháme metličkou v misce.

Instructions for salad

  • 1
    Čedar nakrájíme na kostky o hraně 1 cm. Uzený eidam nakrájíme na nudličky silné 3 mm. Sušená rajčata pokrájíme nahrubo.
  • 2
    V misce promícháme zelené saláty s olivovým olejem, osolíme a opepříme.
  • 3
    Ve druhé misce smícháme nakrájený čedar, rajčata, fazole, koriandr, kukuřici a zázvor.
  • 4
    Na talíř rozložíme zelené saláty, nakrájený uzený eidam a směs zeleniny a čedaru. Přelijeme dresinkem.
Tip
Na promíchání surovin na dresing se vám bude hodit metlička.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

Ingredients for dressing

Ingredients for salad

PAIRING DISHES WITH WINE