Buy all ingredients right below the recipe
Ingredients for dough
- 160 g rozdrcených piškotů
- 160 g moučkového cukru
- 60 g změklého másla
- 2 lžíce tuzemáku
- 1 bílek
- 15 g kakaa
- špetka mleté skořice
- špetka mletého badyánu
Ingredients for filling
- 80 g másla
- 1 lžíce tuzemáku
- 20 g moučkového cukru
- 10 g vanilkového cukru
Ingredients for completion
- moučkový cukr na obalení
- piškoty na dokončení
Instructions for dough
- 1Všechny suroviny vypracujeme do hladkého těsta, zabalíme ho do potravinářské fólie a dáme odležet do druhého dne do lednice.
Instructions for filling
- 1Všechny suroviny vyšleháme do pěny.
Instructions for completion
- 1Z těsta vytvarujeme kuličky úměrné velikosti formičky a obalíme je v moučkovém cukru. Kuličku vtlačíme do formičky a uvnitř uděláme obrácenou vařečkou důlek, který naplníme náplní. Přiklopíme piškotem a vyndáme z formičky.
Tip
K přípravě budete potřebovat formičky na vosí hnízda a potravinářskou folii.

Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef
