Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 40 g třtinového cukru
- 50 g změklého másla
- 1 lžička mleté skořice
- 2 zralé banány
- 250 g mascarpone
- 4 lžíce moučkového cukru
- 3 lžíce hnědého rumu
- 20 ml limetové šťávy
You also need
- alobal
INSTRUCTIONS
- 1Mascarpone krátce promícháme s moučkový cukrem a rumem a dáme vychladit do lednice.
- 2Troubu rozehřejeme na 200 ºC.
- 3Limetovou šťávu promícháme s třtinovým cukrem. Máslo smícháme se skořicí. Banány oloupeme, překrojíme napůl a promícháme je s limetovou šťávou s cukrem.
- 4Do pánve položíme banány, zalijeme je limetovou šťávou a rozložíme na ně máslo smíchané se skořicí. Pánev překryjeme alobalem a vložíme ji do rozehřáté trouby na 10 minut. Hotové banány nakrájíme na menší kousky a promícháme je se šťávou, která zbyla v pánvi.

Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef
