Skip navigation
  • Our dear customers, interest in our service is currently enormous, and time slots are disappearing faster than cookies from the table. If none of them suit you, don't despair!
    Show more

50 PIECES
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

Ingredients

  • 180 g cukru krupice
  • 140 g bílků a 100 g žloutků
  • špetka soli
  • 180 g hladké mouky
  • moučkový cukr na posypání

Instructions

  • 1
    Troubu rozehřejeme na 170 °C. Plech vyložíme pečicím papírem.
  • 2
    Žloutky vyšleháme s polovinou cukru do pěny. Bílky vyšleháme s druhou polovinou cukru a špetkou soli do pevného sněhu.
  • 3
    Do vyšlehaných žloutků přidáme po částech střídavě vyšlehaný sníh a mouku a vařečkou opatrně, lehce mícháme, než se vše spojí.
  • 4
    ěstem naplníme cukrářský sáček s hladkou špičkou a na plech vyložený pečicím papírem nastříkáme piškoty dlouhé 10 cm. Posypeme je přes jemné sítko moučkovým cukrem, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme 15 minut.
     
     
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

Ingredients