Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 20 g kokosového oleje v tekutém stavu
  • 100 g jemného mandlového másla (lze nahradit arašídovým máslem)
  • 100 ml kokosového mléka
  • 2 lžíce medu v tekutém stavu
  • 30 g holandského kakaa (+ 5 g na obalení)
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Do menšího hrnce dejte kokosový olej, mandlové máslo, kokosové mléko, med a špetku soli a promíchejte. Hrnec postavte na plotýnku, zapněte střední ohřev a za stálého míchání směs zahřívejte 3–4 minuty. Po této době do hrnce přidejte 30 g holandského kakaa a za stálého míchání směs vařte další 2–3 minuty, dokud nevznikne tuhé těsto.
  • 2
    Následně vypněte ohřev, těsto přemístěte z hrnce do mísy a dejte na 30–35 minut chladit do lednice.
  • 3
    Z vychlazeného těsta vytvarujte 12 kuliček, které obalte v celkem 5 g holandského kakaa.
  • 4
    Po obalení můžete kuličky rovnou podávat.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová

SUROVINY