Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 20 g kokosového oleje v tekutém stavu
- 100 g jemného mandlového másla (lze nahradit arašídovým máslem)
- 100 ml kokosového mléka
- 2 lžíce medu v tekutém stavu
- 30 g holandského kakaa (+ 5 g na obalení)
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Do menšího hrnce dejte kokosový olej, mandlové máslo, kokosové mléko, med a špetku soli a promíchejte. Hrnec postavte na plotýnku, zapněte střední ohřev a za stálého míchání směs zahřívejte 3–4 minuty. Po této době do hrnce přidejte 30 g holandského kakaa a za stálého míchání směs vařte další 2–3 minuty, dokud nevznikne tuhé těsto.
- 2Následně vypněte ohřev, těsto přemístěte z hrnce do mísy a dejte na 30–35 minut chladit do lednice.
- 3Z vychlazeného těsta vytvarujte 12 kuliček, které obalte v celkem 5 g holandského kakaa.
- 4Po obalení můžete kuličky rovnou podávat.

Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová