Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
20 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KORPUS

  • 4 vejce velikosti M
  • 90 g bílé pšeničné mouky polohrubé
  • 80 g moučkového cukru
  • 1⁄2 balení kypřicího prášku do pečiva (6 g)
  • 20 g holandského kakaa
  • 40 g řepkového oleje

SUROVINY NA TVAROHOVOU VRSTVU

  • 750 g polotučného tvarohu
  • 150 g másla (pokojové teploty)
  • 180 g moučkového cukru

SUROVINY NA ČOKOLÁDOVOU VRSTVU

  • 100 g másla (pokojové teploty)
  • 3 lžíce polotučného mléka
  • 150 g hořké čokolády
  • 30 g moučkového cukru

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Pečící papír

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve předehřejte troubu na 180 °C, připravte si plech (20 cm × 30 cm) a vyložte jej pečicím papírem.
  • 2Vejce rozdělte na bílky a žloutky. Bílky vyšlehejte ve vyšší nádobě do tuhého sněhu (2–3 minuty) a žloutky vyšlehejte s cukrem ve větší míse do pěny (2–3 minuty). Ke žloutkům následně přidejte olej, mouku, prášek do pečiva a kakao. Vymíchejte dohladka a poté vařečkou opatrně přimíchejte sníh z bílků.
  • 3Hotové těsto nalijte na plech a pečte 15 20 minut při 175–180 °C. Poté jej vytáhněte z trouby a nechte vychladnout do pokojové teploty (cca 1 hodinu).
  • 4Jakmile korpus vychladne, vyšlehejte tvaroh s cukrem a máslem, naneste na korpus a dejte do lednice.
  • 5Mezitím připravte čokoládovou polevu: V menším hrnci na mírném plameni za občasného míchání rozpusťte čokoládu a máslo (2–3 minuty). Nakonec přimíchejte mléko a cukr, směs sundejte z plamene a nechte 10 minut vychladnout. Poté ji nalijte na korpus.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA TVAROHOVOU VRSTVU

SUROVINY NA ČOKOLÁDOVOU VRSTVU

JEŠTĚ POTŘEBUJETE