Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 100 g bílé quinoy
  • 1 plechovka máslových fazolí
  • 50 g sušených rajčat
  • 100 g ředkviček
  • 50 g červené cibule (cca polovina středně velkého kusu)
  • 70 g rukoly
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • 2 lžičky olivového oleje + na servírování
  • špetka soli
  • čerstvě mletý pepř dle chuti

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Quinou propláchneme horkou vodou, dáme do rendlíku a zalijeme 200 ml vody. Jakmile voda začne bublat, stáhneme plamen a vaříme 15 minut pod pokličkou. Poté odstavíme z žáru a necháme 15 minut odstát.
  • 2
    Fazole propláchneme. Rajčata nakrájíme na menší kousky, ředkvičky a cibuli na plátky. Rukolu omyjeme. Vše včetně zchladlé quinoy vložíme do mísy a zalijeme dresinkem z hořčice a oleje. Jemně osolíme a přidáme čerstvě mletý pepř. Zamícháme a podáváme.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY