Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

Buy all ingredients right below the recipe

Ingredients

  • 600 g rebarbory
  • 600 g jahod
  • 500 g listového těsta
  • 100 g rozdrcených piškot
  • 150 g cukru krupice
  • 2 vanilkové cukry
  • 2 lžíce skořicového cukru
  • 70 g plátků mandlí
  • 2 žloutky na potření

Ingredients for crumble

  • 150 g másla
  • 150 g hrubé mouky
  • 150 g cukru krupice

PAIRING DISHES WITH COFFEE

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte společně s kvalitní kávou.

Instructions for crumble

  • 1
    Všechny suroviny smícháme dohromady a rukama promneme do sypké drobenky.

Instructions

  • 1
    Troubu rozehřejeme na 200 °C.
  • 2
    Rebarboru oloupeme a nakrájíme ji na špalíčky dlouhé 2 cm. Jahody omyjeme, osušíme, zbavíme stopek a nakrájíme na čtvrtky.
  • 3
    Listové těsto vyválíme do obdélníkového tvaru a rozdělíme ho na 3 díly. Na každý díl doprostřed nasypeme rozdrcené piškoty, poklademe rebarborou, jahodami, posypeme cukrem, vanilkovým cukrem, skořicovým cukrem a nakonec poklademe plátky mandlí.
  • 4
    Jednu stranu těsta přehneme přes náplň a potřeme rozšlehanými žloutky. Přes těsto přehneme druhou část těsta a znovu ho potřeme žloutkem. Po celé délce jemně propícháme vidličkou.
  • 5
    Povrch závinu posypeme připravenou drobenkou a pečeme v rozehřáté troubě 25 - 30 minut.
     
     
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

Ingredients

Ingredients for crumble

PAIRING DISHES WITH COFFEE