Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Červená řepa v BIO kvalitě s nasládou zemitou chuť a temně rudou barvou.
Tato červená řepa vám bude doručena ve speciálním sáčku, který je označený BIO značkou, aby nedošlo k záměně s jiným druhem řepy a vy jste tak měli jistotu, že se opravdu jedná o BIO surovinu.
Vážení zákazníci vezměte prosím na vědomí, že BIO položky jsou pěstovány bez chemického ošetření, a proto jsou náchylnější pro vznik povrchových a vzhledových vad na povrchu plodu. Tyto nevzhledné vady nemají vliv na chuť a kvalitu produktu. Jedná se pouze o vizuální problém, který je u BIO položek naprosto běžný a neměl by být důvodem k reklamaci. Děkujeme za pochopení.
Použití
Červená řepa má až neuvěřitelně širokou škálu kulinářského využití, a to jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Kromě použití při přípravě salátů, pomazánek nebo polévek můžeme řepu zpracovat i do buchet či nápojů. Syrová řepa se dobře uplatní v salátech. Chutná s česnekem, křenem, zelím, jablky, pomeranči a ořechy. Z vařené řepy se připravují saláty se smetanou, majonézou, marinádou apod. Oba druhy salátů jsou dobrým doplňkem pečeného masa a minutek.
Uvařenou mladou červenou řepu stačí jen osolit, pokapat citronem a máslem, e to dobrá příloha pro ty, kdo nemají rádi kyselé saláty.
Skladování
Skladujte v chladničce při 2–4 °C.