Raciola
Kuře celé třída A od českého výrobce
cca 1,45 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvé celé kuře od českého dodavatele kuřecího masa Raciola.
Použití
Kuře je vhodné nejenom na pečení v celku, ale i k rozporcování. Jednotlivé části kuřete můžete použít na přípravu hlavních jídel, ze skeletu a křídel lze připravit výborný domácí drůbeží vývar, který zahřeje i v tom nejsychravějším počasí.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Kuře můžete využít v receptech na pečené kuře, indické kuře, kuře s rajčaty a olivami nebo třeba i na kuře z jednoho hrnce. Z polévek můžete zkusit například tradiční kuřecí vývar, exotickou kuřecí kokosovou polévku a kuřecí kari polévku či z krémů kuřecí krémovou polévku. Více receptů naleznete přímo v sekci drůbež v kategorii chef.
O výrobci
Společnost RACIOLA Uherský Brod, s.r.o. se zabývá zpracováním, výrobou a prodejem drůbežích specialit. Je vlastněna společností LUKROM, ze které je zajišťován pravidelný tok živé drůbeže.
Skladování
Skladujte při -2–4 °C, po vybalení spotřebujte do 24 hodin. Důkladně tepelně upravte.
Výrobce
Raciola Uherský Brod, s.r.o.
Pod Valy 221
688 01, Uherský Brod
Trvanlivost
Složení
Kuře celé |
Třída A |