Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 ks pak choi
  • 8 ks hub shiitake
  • 2 stroužky najemno nasekaného česneku
  • 1 lžička najemno nasekaného zázvoru
  • 1 chilli
  • 4 lžíce hoisin omáčky
  • 1/2 lžíce rybí omáčky
  • Sůl
  • Pepř
  • Sezamový olej
  • Sezamová semínka
  • Jasmínová rýže
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky.
  • 2Pak choi omyjeme a rozpůlíme. Česnek, zázvor a chilli nasekáme najemno.
  • 3Na sezamovém oleji orestujeme česnek, zázvor a chilli. Přidáme shiitake houby, cca 3 minuty restujeme a pak přidáme nakrájený pak choi. Přidáme hoisin a dochutíme rybí omáčkou. Přilijeme 5 polévkových lžic vody (můžeme i vývar) a redukujeme 2 - 3 minuty.
  • 4Dochutíme pepřem a solí a dozdobíme sezamovými semínky. Servírujeme s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Autor receptu
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY

4 ks pak choi
8 ks hub shiitake
2 stroužky najemno nasekaného česneku
 
1 lžička najemno nasekaného zázvoru
 
1 chilli
 
4 lžíce hoisin omáčky
 
1/2 lžíce rybí omáčky
 
Sůl
 
Pepř
 
Sezamový olej
 
Sezamová semínka
 
Jasmínová rýže