4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g bůčku
  • 1 lžíce cukru
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 1 lžička soli
  • Špetka pepře
  • Jarní cibulka na zdobení
  • Jasmínová rýže
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Na středním ohni rozehřejte v pánvi cukr s kapkou vody dokud nezačne karamelizovat. Poté k cukru přidejte maso nakrájené na kostičky, rybí omáčku, sůl a pepř. Promíchejte a nechte 30 minut odležet.
  • 2Maso restujte cca 8 minut, až ztmavne. Přilijte tolik vody, aby maso bylo potopené a vařte cca 1 hodinu, až se vypaří skoro všechna voda.
  • 3Podávejte s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong

Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

500 g bůčku

Vepřový bůček v celku bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

1 lžíce cukru

Cukr krupice bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

2 lžíce rybí omáčky

 

1 lžička soli

 

Špetka pepře

 

Jarní cibulka na zdobení

 

Jasmínová rýže