• Milí zákazníci, poptávka po naší službě se opět díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje nad naše aktuální kapacity. Moc nás to mrzí, ale abychom mohli obsloužit co nejvíce z vás, musíme omezit počet objednávek na osobu. To znamená, že aktuálně si můžete objednat pouze jednou denně. Současně rušíme i možnost doobjednávek. Dál soustředíme všechny naše síly na to, abychom ještě více navýšili kapacitu, a mohli tak zavážet všude, kde je nás teď potřeba. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Společně to zvládneme. Váš Rohlík.
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g tofu
  • Plechovka rajčat
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 1/2 lžíce třtinového cukru
  • 1 šalotka
  • Jarní cibulka na zdobení
  • Špetka soli
  • Špetka pepře
  • 6 lžic rostlinného oleje
  • Jasmínová rýže
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Tofu usušte na papírovém ubrousku, nakrájejte na kostičky a usmažte na oleji do zlatova.
  • 2V hrnci orestujte najemno nasekanou šalotku, přidejte rajčata, cukr a rybí omáčku.
  • 3Po 5 minutách přidejte tofu a vařte na menší plamen 15 minut.
  • 5Dochuťte solí a pepřem a posypte nasekanou jarní cibulkou.
  • 5Podávejte s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Autor receptu
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY

400 g tofu
Plechovka rajčat
2 lžíce rybí omáčky
 
1/2 lžíce třtinového cukru
 
1 šalotka
 
Jarní cibulka na zdobení
 
Špetka soli
 
Špetka pepře
 
6 lžic rostlinného oleje
 
Jasmínová rýže