4 PORCEHitovka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 800 g uvařené jasmínové rýže
  • 3 vejce
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 šalotky
  • 1 stroužek česneku
  • 2 mrkve
  • 1 ks pak choi
  • Jarní cibulka
  • Hrstka koriandru
  • Bílý sezam na zdobení
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • Sůl
  • Pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Rýži uvařte podle návodu. Na smaženou rýži se hodí rýže z předešlého dne. Šalotku a česnek nakrájejte nadrobno. Mrkve a pak choi očistěte a nakrájejte na úzké dlouhé (julienne) nudličky. Jarní cibulku nasekejte na menší kousky.
  • 2Rozpalte pánev, přidejte olej, šalotku a česnek a restujte dosklovata. Přidejte vejce, chvíli opékejte a rozmíchejte, přidejte uvařenou rýži, rybí omáčku, sójovou omáčku a opékejte 5 minut, dokud rýže nezhnědne.
  • 3Mrkev, pak choi a jarní cibulku přidejte na konec a restujte další 2 minuty. Dochuťte solí a pepřem. Smaženou rýži dozdobte sezamem a koriandrem.
Marcela Vuong

Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

800 g uvařené jasmínové rýže

Jasmínová rýže bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

3 vejce

Vejce bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

2 lžíce rybí omáčky

 

2 lžíce sójové omáčky

 

2 šalotky

 

1 stroužek česneku

 

2 mrkve

 

1 ks pak choi

 

Jarní cibulka

 

Hrstka koriandru

 

Bílý sezam na zdobení

 

2 lžíce sezamového oleje

 

Sůl

 

Pepř