Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Naše maso

Naše maso Hovězí zadní

cca 0,53 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmářeVyzrálé maso

cca

 426,91 Kč 799,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zadní maso prémiové kvality  z jalovic a volů z českých chovů. Hovězí zadní je v Čechách běžné označení libových nebo mírně prorostlých nedělivých kusů (šálů) masa ze zadní, ale – poněkud překvapivě – i přední nohy skotu. Jednotlivé partie se liší vzhledem a poměrem libového a tukem nebo kolagenem prorostlého masa. A právě tento poměr určuje, na co je která část vhodná.

Naše maso vám přináší perfektně očištěný spodní šál (bottom, gooseneck) nebo jemu podobné partie. Jsou to kusy od pohledu libového masa plnější chuti, velmi jemně protkané lojem a kolagenními vlákny.

Balení obsahuje cca 500 g kus masa. Odleželé ve vakuu 8 dní. Baleno ve vakuu.

Hovězí z českých chovů

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.

Použití

Zadní maso se hodí na pečení v celku i na dušené plátky à la roštěná. Výborné je i jemně nasekané nebo semleté na tatarák.

Tip! Vyzkoušejte ho v receptu na tatarák z Našeho masa
Zadní maso najemno namelte na vychlazeném mlýnku. Umleté maso promíchejte se solí, pepřem, žloutkem, hořčicí z Lokálu, slunečnicovým olejem, najemnou nasekanou bílou cibulí a kyselou okurkou. Podávejte s topinkami a nešetřete česnekem.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso