Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Naše maso

Naše maso Hovězí kulatá plec

cca 0,51 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmářeVyzrálé maso

cca

 287,56 Kč 559,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kulatá plec prémiové kvality z jalovic a volů z českých chovů. Kulatá plec (chuck tender) je jeden ze svalů plece na lopatce a v češtině má hned několik názvů: kužel, židovská svíčková a – asi nejznámější – falešná svíčková. Má tvar podobný svíčce (stejně jako pravá svíčková), je ale z přední nohy, plece, a na první pohled není tak jemná a křehká – odtud „falešná“. Při pomalém dušení nebo pečení pod poklicí nám však ukáže svou dokonalost. Ostatně mnozí z nás si nedokážou představit, že by svíčkovou omáčku dělali z jiného kusu masa než právě z falešné svíčkové.

Balení obsahuje cca 500 g kus masa. Odleželé ve vakuu 8 dní. Baleno ve vakuu.

Hovězí z českých chovů

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.

Použití

Vzhled kulaté plece ji předurčuje k pečení v celku pod poklicí na zeleninových základech nebo k přípravě klasické svíčkové na smetaně. Stejně jako maso z vysoké či loupané plece nebo karabáčku se však hodí i na vaření a dušení – ocení to především ti, co nemají rádi výrazně klihovatou kližku a dávají přednost od pohledu libovějším masům.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso