Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 ml plnotučného mléka (nebo rostlinného mléka podle preference)
- 50 g kvalitní hořké čokolády (minimálně 70% kakaa)
- Půlka vanilkového cukru (dle chuti)
SUROVINY NA OZDOBU
- Šlehačka
- Kakao
- Marshmallow
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Nalijte mléko do malého hrnce a zahřívejte na středním plameni, dokud nezačne mírně bublat, ale nenechte ho převařit.
- 2Mezitím nasekejte čokoládu na malé kousky. Jakmile je mléko zahřáté, přidejte nasekanou čokoládu a cukr do hrnce. Míchejte metličkou, dokud se čokoláda zcela nerozpustí a směs nebude hladká a krémová.
- 3Poté přidejte vanilkový cukr a promíchejte.
- 4Nalijte horkou čokoládu do hrnku. Pro extra požitek můžete navrch přidat šlehačku a posypat kakaem.
