Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 šálek (240 ml) plnotučného mléka
- 1 espresso (cca 30–50 ml)
- 1–2 lžíce karamelového sirupu + na ozdobu
- Šlehačka na ozdobu (volitelné)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Připravte si espresso – buď pomocí kávovaru, nebo silnější kávu z moka konvičky.
- 2Zahřejte mléko, můžete ho ohřát v hrnci na střední teplotu nebo v mikrovlnce, ale ať není vařící.
- 3Napěňte mléko, pokud máte ruční napěňovač nebo trysku na mléko, vytvořte pěnu. Mléko by mělo být jemně napěněné.
- 4Do hrníčku nalijte karamelový sirup a přidejte čerstvě připravené espresso.
- 5Nalijte napěněné mléko do hrníčku s espressem a karamelem. Můžete nalít buď přes lžičku, aby pěna zůstala nahoře, nebo jen nalít přímo.
- 6Ozdobte podle chuti šlehačkou a trochou karamelového sirupu.
