Přeskočit navigaci
  • Naši milí zákazníci, dnes 21.6.2025 se koná L'ETAPE CZECH REPUBLIC BY TOUR DE FRANCE 2025.
    Kvůli dopravním omezením v Praze a okolí může dojít ke zpoždění Vašich objednávek, mrzí nás to. Víme, jak důležitý je včasný nákup, a uděláme vše pro to, aby k vám dorazil co nejdříve.
    Zobrazit více

Doprava vždy zdarma

10% sleva na naše značky a BIO produkty

4× měsíčně malé nákupy od 1 Kč

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 šálek (240 ml) plnotučného mléka
  • 1 espresso (30–50 ml)
  • 1–2 lžíce javorového sirupu (podle chuti)
  • Šlehačka na ozdobu (volitelné)
  • Mletá skořice na posypání (volitelné)

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Připravte si espresso – buď pomocí kávovaru, moka konvičky, nebo použijte silnou kávu.
  • 2
    Zahřejte mléko – nalijte mléko do malého hrnce a na střední teplotě ho zahřejte. Alternativně můžete mléko ohřát v mikrovlnné troubě.
  • 3
    Napěňte mléko – pokud máte napěňovač mléka, použijte ho k vytvoření pěny. Pokud ne, můžete použít ruční metličku nebo uzavřenou nádobu, ve které mléko silně protřepete.
  • 4
    Nalijte javorový sirup do hrníčku a přidejte připravené espresso. Dobře promíchejte, aby se sirup rozpustil.
  • 5
    Nalijte napěněné mléko do hrníčku s espressem a javorovým sirupem. Nechte část pěny navrch.
  • 6
    Ozdobte nápoj šlehačkou a lehce posypte mletou skořicí, pokud máte rádi jemnou kořeněnou chuť.
Rohlík vaří

SUROVINY