Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvé špenátové listy, vás mile překvapí svou jemně nahořklou chutí.
Použití
Špenátové listy jsou zbaveny všech nečistot z pole, ale raději doporučujeme před použitím propláchnout v pitné vodě.
Listy jsou ideální na přípravu domácího špenátu, jako příloha k masu, do čerstvých šťáv nebo do salátů.
Tip: Připravte si výbornou špenátovou polévku, dle velice snadného receptu.
Do vody přidáme balíček čerstvého špenátu. Vše osolíme a základ polévky přivedeme k varu. Usmažíme si dozlatova cibulku a připravíme si jíšku. Špenátovou polévku zahustíme jíškou a cibulkou. Nakonec vmícháme vejce, stroužky prolisovaného česneku, smetanu a necháme povařit.
Polévku podáváme s čerstvým pečivem.
Přejeme dobrou chuť!
Skladování
Umytý a osušený špenát vložte do čisté plastové krabice, nebo skleněné misky. Na její dno nejprve rozložte pár vlhkých papírových utěrek. Špenát posléze opět zakryjte vrstvou vlhkých utěrek. Krabici nezavírejte ani nepřekrývejte fólií, špenát musí dýchat.
Složení
Špenát |
I. jakost |