Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1,5 kg hovězích žeber
  • Hrubozrnná sůl
  • Chimichurri omáčka

POSTUP

  • 1
    Nejdříve předehřejte gril. Mezitím osušte žebra papírovými utěrkami. Žebra ze všech stran rovnoměrně posypeme solí.
  • 2
    Grilovací rošty lehce naolejujte. Grilujte odkryté a nerušené, dokud spodky žeber nezhnědnou a neuvolní se z roštu, 4 až 6 minut. Žebra otočte na odkrytý grl dokud nezhnědnou a teploměr vložený blízko kosti, ale nedotýká se jí, ukazuje 55 °C, 2 až 4 minuty. Poté sundejte z grilu a nechte 5 až 10 minut odpočívat.
  • 3
    Na závěr podávejte s chimichurri.
Tip
Omáčku chimichourri si můžete připravit i doma. Recept najdete na Rohlík Chef.
Rohlík cooks

SUROVINY