Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g orza
  • 300 g hlívy ústřičné
  • 160 g Shii-take
  • 3 velké šalotky
  • 5 stroužků česneku
  • 40 g másla
  • 600 ml zeleninového vývaru
  • 200 g parmezánu
  • 4 snítky čerstvého tymiánu
  • Růžový pepř
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Na polovině másla dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku a na plátky nakrájený česnek.
  • 2Přidáme na větší kousky nakrájenou hlívu. Shii-take přepůlíme, menší klouboučky necháme vcelku. Společně vše ještě chvilku orestujeme.
  • 3Přisypeme orzo a smícháme s houbami. Přidáme nasekaný tymián. Přilijeme vývar a na mírném plameni necháme probublávat cca deset minut, dokud nebude orzo měkké. Pokud bude potřeba, přidáme trochu vývaru, nebo vody.
  • 4Jakmile bude orzo hotové, vmícháme zbytek másla a polovinu najemno nastrouhaného parmezánu. Osolíme a opepříme. Podáváme posypané hoblinkami parmezánu.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY