Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2x filet s kůží pražmy královské cca 190 g
  • 1 středně velká cibule
  • 400 ml smetany na vaření 12 %
  • 3 lžíce francouzské hořčice
  • 2 lžíce hořčice
  • 400 g baby brambor
  • Šťáva z ½ citrónu
  • 4 lžíce slunečnicového oleje
  • Olivový olej
  • Microgreens hořčice
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejeme na 180 stupňů - funkce gril. Baby brambory opereme a přepůlíme. Plech vyložíme pečícím papírem, na který vyskládáme brambory. Zakápneme olivovým olejem a osolíme. Dáme péct na cca 30 minut dozlatova.
  • 2Najemno nakrájenou cibuli dozlatova orestujeme na 2 lžíce oleje. Přilijeme smetanu, přimícháme francouzskou hořčici a osolíme. Necháme na mírním plameni probublávat do zhoustnutí, cca 10 minut. Omáčku propasírujeme, vznikne nám krémově hustá a hladká omáčka. Nakonec přimícháme celozrnnou hořčici.
  • 3Rybu opereme a osušíme. Z obou stran osolíme. Rozžhavíme zbylí olej. Nejprve rybu restujeme kůži dolů. Zalijeme citrónovou šťávou. Po cca 3 minutách rybu otočíme a restujeme další 3 minuty.
  • 4Podáváme s hořčicovou omáčkou, mikrogreens a v troubě pečenými baby bramborami.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY