Skip navigation
  • Ještě něco na poslední chvíli? Doobjednávejte nejpozději 24 hodin před doručením!
    Show more
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

1 Serving
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

Ingredients

  • 1 pstruh o váze 450 g
  • 70 g másla
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • 1 větvička rozmarýnu
  • 2 snítky tymiánu

You also need

  • pečicí papír

PAIRING DISHES WITH WINE

  • Nejlepší volbou k rybí kuchyni jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.

Instructions

  • 1
    Troubu rozehřejeme na 180 °C. Máslo nakrájíme na plátky.
  • 2
    Rybě nůžkami odstřihneme ploutve. Omyjeme ji pod studenou tekoucí vodou a pečlivě osušíme. Poté ji osolíme a opepříme ze všech stran, i zevnitř.
  • 3
    Dovnitř ryby vložíme bylinky a 20 g másla. Na plech položíme pečicí papír, na něj 20 g másla a na něj připravenou rybu. Rybu poklademe zbylým máslem a plech s rybou vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme 15 minut. Rybu ihned podáváme přelitou máslem, ve kterém se pekla.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

Ingredients

You also need

PAIRING DISHES WITH WINE