• Na Svátek práce fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 12 ks spodních kuřecích stehen
  • 5 lžic jemného kečupu
  • 4 lžíce slunečnicového oleje
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • 2 lžíce červené mleté papriky
  • 800 g brambor
  • 4 snítky rozmarýnu
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Čerstvě mletý bílý pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Kuřecí stehna opereme, osušíme, osolíme a opepříme. Smícháme kečup, javorový sirup, 2 lžíce slunečnicového oleje, mletou papriku, osolíme a opepříme. Marinádu vmasírujeme do masa a necháme v lednici alespoň jednu hodinu, nejlépe necháme marinovat přes noc.
  • 2Troubu předehřejeme na 170 stupňů – funkce gril. Maso vložíme do pekáčku a přidáme 2 lžíce oleje. Pečeme po dobu 45 minut, v průběhu stehna otočíme. Poté zvýšíme troubu na 200 stupňů a vypečeme kůži dokřupava.
  • 3Po dobu 30 – 35 minut společně v troubě pečeme brambory, které nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a přidáme snítky rozmarýnu.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY