Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

4 Servings
Do hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 600 g menších žampionů
  • 200 g hladké mouky
  • 2 vejce
  • sůl
  • 400 g strouhanky
  • slunečnicový olej na smažení

INSTRUCTIONS

  • 1
    Žampiony očistíme a obalíme postupně v mouce, v osolených rozšlehaných vejcích a strouhance. Ve vyšší pánvi na středním ohni rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a obalené žampiony v něm smažíme ze všech stran dozlatova.
Tip
Trojobal bude chutnější a křupavější, když do vajec nalijete 50 ml světlého piva. Smažené žampiony podávejte s tatarskou omáčkou.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS