Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 čerstvá vejce
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Vejce vložíme do rendlíku do jedné vrstvy. Zalijeme studenou vodou tak, aby hladina převyšovala vejce o 5 cm. Vodu přivedeme k varu a vaříme 1 minutu. Poté stáhneme z ohně, přikryjeme pokličkou a necháme 12 minut stát. Hotová vejce ihned vychladíme v ledové vodě.
Tip
Recept platí pro jakýkoliv počet vajec, která potřebujete uvařit natvrdo. Je však důležité, aby se vařila vždy jen v jedné vrstvě a voda je převyšovala o 5 cm.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

4 čerstvá vejce

Vejce bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.