Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 4 čerstvá vejce
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1Vejce vložíme do rendlíku do jedné vrstvy. Zalijeme studenou vodou tak, aby hladina převyšovala vejce o 5 cm. Vodu přivedeme k varu a vaříme 1 minutu. Poté stáhneme z ohně, přikryjeme pokličkou a necháme 12 minut stát. Hotová vejce ihned vychladíme v ledové vodě.
Tip
Recept platí pro jakýkoliv počet vajec, která potřebujete uvařit natvrdo. Je však důležité, aby se vařila vždy jen v jedné vrstvě a voda je převyšovala o 5 cm.

Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef