Milí zákazníci, poptávka po naší službě se díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více lidí, kteří nás teď potřebují, omezujeme maximální počet položek v nákupu na 45. Dál děláme vše pro to, abychom ještě více navýšili naši kapacitu. Všechny vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

SUROVINY

  • 3 vejce
  • 20 g změklého másla
  • 1 lžíce smetany (min. 31 %)
  • pažitka na ozdobu
  • sůl

POSTUP

  • 1
    Vejce vyklepneme do misky. Přilijeme smetanu a vše lehce prošleháme vidličkou.
  • 2
    Pánev rozehřejeme na mírném ohni, vlijeme na ni rozšlehaná vejce a plochou vařečkou je odškrabujeme ode dna. Po 3 minutách, až vejce začnou tuhnout, postupně přidáváme za stálého míchání máslo.
  • 3
    Po 1,5 minutě stáhneme pánev z ohně, vejce dle chuti osolíme, promícháme a posypeme nasekanou pažitkou.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef