Skip navigation

1 Serving
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 3 vejce
  • 1 lžíce smetany (min. 31 %)
  • 20 g změklého másla
  • sůl
  • pažitka na ozdobu

POSTUP

  • 1
    Vejce vyklepneme do misky. Přilijeme smetanu a vše lehce prošleháme vidličkou.
  • 2
    Pánev rozehřejeme na mírném ohni, vlijeme na ni rozšlehaná vejce a plochou vařečkou je odškrabujeme ode dna. Po 3 minutách, až vejce začnou tuhnout, postupně přidáváme za stálého míchání máslo.
  • 3
    Po 1,5 minutě stáhneme pánev z ohně, vejce dle chuti osolíme, promícháme a posypeme nasekanou pažitkou.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

SUROVINY