12 KUSŮ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA LÍVANCE

  • 240 g jemných ovesných vloček
  • 3 zralé banány
  • 6 vajec
  • 30 g másla v pokojové teplotě
  • rostlinný olej na potření pánve

SUROVINY K PODÁVÁNÍ

  • čerstvé ovoce dle chuti
  • bílý jogurt
  • javorový sirup
  • moučkový cukr na posypání
  • lístky máty na ozdobu
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Banány rozmačkáme vidličkou. Přisypeme vločky, přidáme vejce a máslo a promícháme.
  • 2Pánev potřeme olejem, lžící na ni naneseme těsto, vytvarujeme lívance o průměru 8–10 cm a osmažíme je na středním ohni dozlatova z obou stran.
  • 3Servírujeme s čerstvým ovocem dle chuti a s jogurtem, přelité javorovým sirupem a lehce zaprášené moučkovým cukrem. Ozdobíme lístky máty.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY NA LÍVANCE

240 g jemných ovesných vloček

Ovesné vločky jemné bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

3 zralé banány

Banán bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

6 vajec

 

30 g másla v pokojové teplotě

 

rostlinný olej na potření pánve

 

SUROVINY K PODÁVÁNÍ

čerstvé ovoce dle chuti

 

bílý jogurt

 

javorový sirup

 

moučkový cukr na posypání

 

lístky máty na ozdobu