Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

1 Serving
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 10 cherry rajčat
  • 1 menší stroužek česneku
  • 8 lístků bazalky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička másla
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • 2 vejce

POSTUP

  • 1
    Rajčata nakrájíme na čtvrtiny, dáme do misky a lehce je pomačkáme vidličkou. Česnek a 6 lístků bazalky nakrájíme najemno.
  • 2
    Na pánvi na středním ohni rozehřejeme olej a máslo, přidáme česnek a orestujeme ho dozlatova. Přidáme bazalku a promícháme. Přidáme rajčata a restujeme 1 minutu. Ochutíme špetkou soli a pepře a promícháme. Přilijeme 1 lžíci vody a promícháme.
  • 3
    Na rajčata rozklepneme vejce, osolíme je a opepříme a pánev přiklopíme poklicí. Pečeme 3 minuty nebo dokud bílek neztuhne. Přendáme na talíř, kde je dozdobíme zbylou bazalkou.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

SUROVINY