Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 20 g hořké čokolády (min. 80 % kakaa)
- Pár lístků čerstvé máty
- 100 g ovesných vloček jemných
- 1 lžíce medu
- 150 ml nízkotučného mandlového mléka (nebo klasického mandlového mléka)
- 50 ml vody
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Nejprve si připravte 3 zvařovací sklenice (cca 250ml), do kterých vločky následně rozdělíte.
- 2Čokoládu a mátu nasekejte najemno do větší mísy. Přidejte ostatní ingredience a promíchejte. Vzniklou směs rozdělte do připravených sklenic a dejte přes noc ztuhnout do lednice (nebo alespoň na 6 hodin).
- 3Po uplynutí času podávejte.
Tip
Místo zamíchání do směsi můžete čokoládu také rozpustit, nalít navrch vloček a nechat ztuhnout v lednici.

Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.