• Vážení zákazníci, moc se omlouváme za současná omezení naší služby. Vzhledem k aktuální situaci jsme bohužel museli přistoupit k následujícím opatřením:
    - je možné provést pouze 1 nákup denně na osobu a to bez možnosti doobjednávky
    - max. počet položek na jeden nákup je 30. Pro Premium zákazníky 40. Položka znamená druh zboží např. banán, houska nebo  konkrétní druh jogurtu
    - rušíme 15minutová časová okna pro doručení vašich nákupů – možnost objednání je pouze v rámci hodin
    Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. I těmito opatřeními jsme schopni navýšit naše kapacity a zajistit doručení Vašich nákupů. Váš Rohlík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

STEAK

  • Steak z vysokého roštěnce
  • Kapka olivového oleje
  • Hrubá sůl
  • Mletý pepř

CHIMICHURRI OMÁČKA

  • Hrst hladkolisté petržele
  • 2 lžíce oregana
  • 1 chilli paprička
  • 2 stroužky česneku
  • Špetka soli
  • Špetka pepře
  • 1 lžička olivového oleje
  • 1 lžička vinného octa
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
 

Postup

  • 1Steak o pokojové teplotě osolte, opepřete a pokapejte olivovým olejem. Grilujte 3-5 minut z každé strany. Přendejte z grilu na talíř a nechte ho ještě 7 minut odpočinout.
  • 2Mezitím si připravte chimichurri omáčku. Smíchejte hrst plocholisté petržele, 2 lžíce oregana, chilli papričku, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, 1 lžičku vinného octu a olivový olej. Vše rozmixujte.
  • 3Steak servírujte s chimichurri omáčkou.
Rohlík vaří
Autor receptu
Na Rohlíku jsme si pro vás připravili oblíbené recepty. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

STEAK

Steak z vysokého roštěnce
Kapka olivového oleje
Hrubá sůl
 
Mletý pepř
 

CHIMICHURRI OMÁČKA

Hrst hladkolisté petržele
 
2 lžíce oregana
 
1 chilli paprička
 
2 stroužky česneku
 
Špetka soli
 
Špetka pepře
 
1 lžička olivového oleje
1 lžička vinného octa