Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA KORPUS
- 200 g mletých pohankových vloček
- 50 g strouhaného kokosu
- 160 g arašídového másla
- 100 g javorového sirupu (nebo medu)
- 1 banán
SUROVINY NA 1. VRSTVU
- 2 banány
- 200 g arašídového másla
- 120 g javorového sirupu (nebo medu)
- 100 g kokosové mouky
- 200 ml kokosového mléka z plechovky
SUROVINY NA 2. VRSTVU
- 1 avokádo
- 1 lžíce holandského kakaa
- 1 lžíce javorového sirupu
- 1 lžička vanilkového extraktu
- Špetka soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Nejdříve připravíme korpus. V misce smícháme pohankové vločky, kokos, arašídové máslo a javorový sirup.
- 2Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme do dortové formy (Ø 20 cm).
- 3Na korpus poklademe na kolečka nakrájený banán.
- 4Pro přípravu první vrstvy rozmixujeme 2 banány, arašídové máslo, javorový sirup, kokosovou mouku a kokosové mléko. Přelijeme do formy.
- 5Nakonec připravíme poslední vrstvu rozmixováním avokáda, kakaa, javorového sirupu, soli a vanilkového extraktu. Směs mixujeme dohladka, navrstvíme na první vrstvu. Uhladíme a koláč dáme před podáváním na 2 hodiny do lednice.

Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.
Přidejte si recepty z celého internetu
Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.
Přidat recept