Přeskočit navigaci
  • Naši milí zákazníci, dnes 21.6.2025 se koná L'ETAPE CZECH REPUBLIC BY TOUR DE FRANCE 2025.
    Kvůli dopravním omezením v Praze a okolí může dojít ke zpoždění Vašich objednávek, mrzí nás to. Víme, jak důležitý je včasný nákup, a uděláme vše pro to, aby k vám dorazil co nejdříve.
    Zobrazit více

Doprava vždy zdarma

10% sleva na naše značky a BIO produkty

4× měsíčně malé nákupy od 1 Kč

Doprava

Košík

2 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 cibule
  • 400 g silken tofu
  • 2 lžíce lahůdkového droždí
  • 1 lžička kurkumy
  • 1 lžička černé soli
  • ¼ lžičky mletého pepře
  • 1 lžička oleje

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno. Do pánve nalijeme olej a cibuli na mírném plameni osmažíme. Tofu rozmačkáme vidličkou a přidáme do pánve. Přidáme lahůdkové droždí a kurkumu. Dusíme několik minut, aby se vypařila tekutina. Dusíme do požadované konzistence. Před podáváním přidáme mletý pepř a černou sůl, která zajistí typickou chuť vajec.
  • 2
    Pokud použijeme pevné tofu, do pánve přidáme 50 ml rostlinného mléka nebo smetany, abychom dosáhli stejné konzistence a směs nebyla vysušená.
  • 3
    Podáváme s oblíbenou zeleninou a pečivem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY