Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

4 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 700 g vepřové panenky (můžete použit vepřový bok nebo vepřovou pečeni)
  • 3 papriky
  • 1 limeta
  • Olivový olej
  • 1 červená cibule

SUROVINY NA MARINÁDU

  • 3 stroužky česneku
  • Šťáva z 1 citronu
  • Kořenící směs na fajitas
  • 3 lžíce olivového oleje
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K PODÁVÁNÍ

  • Tortilla
  • Salsa
  • Zakysaná smetana

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA PŘÍPRAVU MASA

  • 1
    Nejprve připravte marinádu. V misce smíchejte stroužky česneku, citronovou šťávu, kořenící směs na fajitas, sůl, pepř a olivový olej.
  • 2
    Vepřovou panenku omyjte, osušte a podélně rozkrojte. Přidejte do marinády a dobře promíchejte, aby bylo maso ze všech stran pokryté marinádou. Nechte maso marinovat alespoň 1 hodinu.
  • 3
    Gril předehřejte na střední teplotu. Části vepřové panenky grilujte minimálně 3 minuty z každé strany.

POSTUP NA SMĚS MASA A ZELENINY

  • 1
    Cibuli a papriku nakrájejte na proužky.
  • 2
    Na gril přidejte 1 lžíci oleje. Pak přidejte nakrájenou cibuli, papriky a grilujte 2 minuty.
  • 3
    Do směsi vložte hotové vepřové nudličky a pořádně promíchejte. Směs zakápněte limetkou.

POSTUP NA DOKONČENÍ

  • 1
    Na grilu prohřejte tortilly. Následně na ně dejte směs masa a zeleniny.
  • 2
    Na závěr pokapejte směr zakysanou smetanou a salsou. Poté tortillu zabalte.
Rohlík vaří

SUROVINY

SUROVINY NA MARINÁDU

SUROVINY K PODÁVÁNÍ