• Milí zákazníci, mrzí nás to. Aktuálně je náš WhatsApp nedostupný a nápravu intenzivně řešíme. Obrátit se na nás můžete standardně na všech ostatních komunikačních platformách.
     
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
10 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA SPODNÍ VRSTVU

  • 125 g jemně mletých nepražených nesolených arašídů
  • 80 g jemného arašídového másla
  • 90 g ovesných vloček jemných
  • 20 g medu
  • 50 ml vody

SUROVINY NA KRÉMOVOU VRSTVU

  • 100 g jemného arašídového másla
  • 300 ml polotučného mléka
  • 2 balení vanilkového pudinku v prášku (2× 37 g)
  • 300 g smetanového sýru
  • 250 g odtučněného tvarohu
  • 50 g medu

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravte spodní vrstvu: Do středně velké mísy dejte veškeré ingredience a smíchejte je. Následně si nachystejte kulatou dortovou formu (Ø 25 cm), směs do ní vysypte a srovnejte spodní stranou skleničky do souměrně tlusté vrstvy (cca 0,5 cm) a dejte do ledničky
  • 2Mezitím si připravte hustý pudink: Mléko si naměřte v odměrce a ½ množství mléka nalijte do středně velkého kastrůlku, ve kterém jej zahřívejte 2–3 minuty na mírném plameni. Do zbylého mléka vidličkou zašlehejte pudink. Jakmile bude mléko v kastrůlku dostatečně teplé, přimíchejte zbytek mléka smíchaného s pudinkem a vařte na středním plameni, dokud nevznikne hustý pudink (potrvá to cca 2–4 minuty). Aby na povrchu pudinku nevznikla krusta, poklaďte na pudink potravinářskou fólii, která vzniku vrstvy zabrání. Poté jej nechejte vychladit v lednici minimálně 2–3 hodiny.
  • 3Zatímco pudink chladne, vrhněte se na druhou část krémové vrstvy: V kuchyňském robotu dohladka vyšlehejte smetanový sýr, tvaroh, med a arašídové máslo. Jakmile pudink vychladne, přidejte jej do robotem vyšlehané směsi a zašlehejte. Poté z lednice vytáhněte kulatou dortovou formu s připravenou spodní vrstvou, vyšlehanou krémovou vrstvu na ni nalijte a povrch uhlaďte dohladka.
  • 4Takto připravený cheesecake ve formě nechejte odležet nejlépe přes noc (nebo minimálně 3 hodiny) a poté můžete podávat.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY NA SPODNÍ VRSTVU

SUROVINY NA KRÉMOVOU VRSTVU