FJORU
FJORU ASC Losos obecný porce s kůží FEEDING REVOLUTION
200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Přivítejte novou vlastní značku ryb - Fjoru - nejlepšího odborníka na ryby ve vašem městě. Naším cílem je nejen šířit myšlenku, že ryby jsou zdrojem vysoce zdravých bílkovin, ale také podporovat udržitelnost rybářských podniků a farem, protože je známo, že ekologii máme v krvi. Fjoru je jednoduše nejlepší odborník na ryby ve vašem městě.
Losos pochází z velmi kvalitních norských farmových chovů. Přesvědčete se sami, jak dobrý je.
Balení obsahuje pouze střední vysoké části filetu s kůží a bez kostí. Baleno ve vakuu.
Specifikace
- latinský název: Salmo Salar
- čerstvá/defrost: čerstvá ryba
- původ: Norsko
- metoda lovu/chovu: farmový chov
- obsah balení: 1 porce center cut s kůží
- kalibrovaná položka: ano
- váha: 200–205 g
- způsob balení: skin pack (vakuové balení)
- certifikace: ASC, Feeding revolution
Feeding revolution
Náš chovatel lososů používá krmný olej na bázi řas, zatímco stále významná část dodavatelů na trhu používá rybí olej.
Použití krmného oleje na bázi řas přináší dva podstatné benefity:
- použitím 1 tuny krmného oleje na bázi řas se ušetří 66 tun malých ryb (anchovetta) obvykle používaných ke krmení olejem, které přispívají k delšímu udržení populace volně žijících ryb
- krmný olej na bázi řas je asi o 60 % bohatší na omega3 než rybí olej
Certifikace
Tyto produkty pocházejí z farmy, která byla nezávisle certifikována podle standardu ASC pro zodpovědně chované mořské plody. www.asc-aqua.org
Použití
Díky vrstvě tuku mezi kůží a masem, která udrží maso šťavnaté, se báječně hodí pro grilování, úpravu na pánvi, přípravu v páře a pošírování. Syrový se dá použít na sushi nebo si z něj můžete udělat tataráček.
Vyzkoušejte tento báječný recept na opečené filety z lososa:
Filet z lososa i s kůží potřete olivovým olejem a posypte hrubou mořskou solí. Následně zprudka opečte nejprve kůží dolů (cca 5 min) a poté další 3 minuty z druhé strany. Losos by měl být měkký, ale přitom křupavý. Doporučujeme ho podávat s blanšírovanými fazolkami a čtvrtkami limetky.
O výrobci
Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce.
Skladování
Skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Fjord Bohemia s.r.o
Za Avií 914/2
196 00 Praha - Čakovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Losos obecný (Salmo salar) |
Alergeny
Ryby |