
FJORU BIO Losos porce s kůží
cca 200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
cca
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Přivítejte novou vlastní značku ryb - Fjoru - nejlepšího odborníka na ryby ve vašem městě. Naším cílem je nejen šířit myšlenku, že ryby jsou zdrojem vysoce zdravých bílkovin, ale také podporovat udržitelnost rybářských podniků a farem, protože je známo, že ekologii máme v krvi. Fjoru je jednoduše nejlepší odborník na ryby ve vašem městě.
Prémiový BIO losos.
Je velmi bohatý na zdroj bílkovin. Ryby jsou ručně filetované, a proto nedochází k poškození svaloviny.
Ryby na farmě vyrůstají v křišťálově čisté vodě. Pro splnění BIO kvality musí farma splňovat ty nejpřísnější kritéria ve všech oblastech chovu, a proto je chuť skotského BIO lososa velmi jemná a nezaměnitelná.
Certifikace
Tyto produkty jsou výsledkem kombinace správné environmentální praxe, vysoké úrovně biologické rozmanitosti, ochrany přírodních zdrojů, aplikace vysokých standardů dobrých životních podmínek zvířat a výrobních metod, které splňují požadavky spotřebitelů.
Použití
Skvěle se hodí pro grilování, úpravu na pánvi (ideální je středně propečený), přípravu v páře a pošírování. Syrový se dá použít na sushi nebo tataráček.
Vyzkoušejte tento skvělý recept na grilovaného lososa s holandskou omáčkou:
Nejdříve připravíme základ holandské omáčky. Do kastrůlku nalijeme bílé víno (0,3 l), přidáme oloupanou a jemně nakrájenou cibuli a pepř a společně svaříme asi na čtvrtinu původního množství. Směs přecedíme do kovové misky a necháme lehce zchladnout. Do prochladlého základu na holandskou omáčku vešleháme 2 žloutky, misku vložíme do teplé vodní lázně a směs vyšleháme do krémovité konzistence. Po částech vmícháme rozpuštěné máslo (100 g), omáčku podle chuti osolíme a udržujeme v teple. Porce lososa opláchneme, osušíme, stranu bez kůže posypeme pepřem a lehce osolíme. Vložíme je kůží dolů do pánve s rozehřátým olejem a zprudka opečeme. Když začnou lehce hnědnout, steaky otočíme a zprudka opékáme 2 minuty. Pak teplotu zmírníme a steaky zvolna dopečeme (maso by mělo uvnitř zůstat růžové a pružné). Steaky přeložíme na talíře, doplníme omáčkou a např. doplníme grenaille brambory.
O výrobci
Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce.
Skladování
Skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Fjord Bohemia s.r.o
Za Avií 914/2
196 00 Praha - Čakovice
Česká republika